Cautare

2846 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (2.83 secunde)
De-a v-ati ascunselea cu Presedintele Romaniei (Autor Sorin Rosca Stanescu) A fost o vreme cand domnul Traian Basescu adora baile de multime. ... Cei mai multi dintre cetateni il pretuiau. ... Pana la urma, ce inseamna baile de multime? Si ce inseamna fuga de multime?
Bogdan Tiberiu Iacob) Indiferent ce ar spune adversarii sai, Emil Boc este un lider politic capabil sa puna, adesea, un diagnostic de exceptie situatiei din tara, din politica in general, si sa identifice si vinovatii pentru asta.
A fost o zi mare pentru ca romanii, cetatenii romani cu drept de vot au vorbit puternic, au vorbit raspicat, au vorbit asa cum vorbesc natiunile care au cu adevarat vocatia democratiei.
RECENSAMANTUL - BOICOTUL SI CURTEA CONSTITUTIONALA Dezbaterea publica este dominata, in ultimul timp, de rezultatele Referendumului privind suspendarea presedintelui Basescu si de agitatia din jurul validarii sau nu a acestuia de catre Curtea Constitutionala.
Romania este a tuturor romanilor, indiferent de etnie, si nu a europarlamentarului Laszlo Tokes sau a presedintelui Traian Basescu, a afirmat miercuri presedintele PSD, premierul Victor Ponta, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
In acest sens, ma refer, desigur, la faptul ca structurile europarlamentare au un rol major in luarea unor decizii extrem de importante si relevante, care ating viata fiecarui cetatean roman si european.
Senatorul Florian-Dorel Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Ziua Europei, prilej de mandrie nationala.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In fiecare an, data de 9 mai are o semnificatie deosebita:
Evaziunea fiscala este un fenomen care se manifesta la toate categoriile de producatori de bauturi spirtoase, de la micile gospodarii din sate pana la marile fabrici de alcool.
Oamenii de afaceri de origine araba controleaza domenii ample de activitate, cum ar fi transporturi, târguri si spatii de depozitare, constructii si imobiliare, restaurante, piata valutara, jocuri de noroc. Sa nu uitam de cea mai "grasa" afacere, Electroputere, care a intrat pe mâna unor întreprinzatori din Arabia Saudita.
'"Am cheltuit intr-o veselie, fara sa avem si responsabilitatea de a ne intreba de unde sursele de finantare". ... De la inaltimea functiei este de presupus ca stie ce vorbeste. ... O intreaga arhitectura de putere, politica, economica si sociala este pusa in pericol.
"Cu ingrijorare Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, a luat nota de Raportul Comisiei Europene, intocmit la Bruxelles in data de 14.12.2010- COM(2010) 734 final, catre Consiliu European, privind reexaminarea masurilor tranzitorii privind achizitia de terenuri agricole, prevazute in Tratatul de aderare din 2005.
Zeci de cetateni din Targu Jiu sunt obligati sa efectueze munca in folosul comunitatii pentru ca nu isi platesc amenzile catre bugetul local.
De Ce News : ... Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
Constiinta unui Liberal de Stanga:
Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului. Anuntul a fost facut in emisiunea Sinteza zilei, de joi, de la Antena 3.
Intr-un comunicat de presa, senatorul Damian Draghici precizeaza: ... Accesul la educatie al copiilor si tinerilor, sustinut, sprijinit activ de stat. Tocmai de aceea, este cu atat mai de neinteles pentru mine motivul pentru care domnul presedinte a respins proiectul Ferentari.
In ciuda faptului ca alegerile locale si legislative din 2012 au fost castigate de USL cu o mare majoritate de voturi, care aveau potentialul de a da romanilor si partenerilor sai un sentiment de stabilitate si buna functionare a statului, totusi, politica romaneasca a cunoscut in ultimul timp evenimente de instabilitate greu de anticipat si de explicat.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Nu si daca sunt cetateni romani de origine araba.
"Sunt inca un cetatean de mana a doua.
google-analytics.com